Седмични уроци

          Седмичните уроци по Религия-Православие се публикуват изпреварващо в края на предходната седмица, за да имат време учителите да се подготвят. Повечето уроци са придружени от подходящи за онагледяване икони и приложения с листове за оцветяване, картички или макети. Към някои от темите има презентации за онагледяване на урочното съдържание. За обобщаване на отделните тематични блокове са включени занимателни тестове и игри.
          В момента се публикуват урочни единици от тематичното разпределение на м. януари, 3 клас, тъй като стартирането на сайта съвпадна с началото на календарната 2015 година и трето ниво на неделното училище в енорийската ни църква.
          Тенденцията е да се публикуват периодично при готовност и останалите уроци, а пълноурочният блок за първо до трето ниво да е готов в началото на новата учебна година – октомври, 2015 година.
          Уроците, презентациите и помощните материали (листове за оцветяване, картички, макети, диплянки, книжки, молитвеници и др.) се предоставят в подходяща за копиране форма.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s